Μια παρέα που προσπαθεί να σας παρέχει τα αγαπημένα σας Anime στα Ελληνικά. |
|
| Ποια είναι αυτά τα anime; | |
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
HugeG Sensei
Αριθμός μηνυμάτων : 214 Ημερομηνία εγγραφής : 16/06/2015
| Θέμα: Ποια είναι αυτά τα anime; Σαβ 22 Αυγ 2015, 21:38 | |
| Καλησπέρα συνφορουμίτες, παρατηρούσα τις σκηνές anime που έβαλαν κάποιοι στις υπογραφές τους στο anime-greek και μου φάνηκαν ωραία, αλλά δεν ξέρω τους τίτλους των anime. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; 01) - Σπόιλερ:
Ποιο είναι αυτό;
02) - Σπόιλερ:
Ποιο είναι αυτό;
03) - Σπόιλερ:
Ποιο είναι αυτό;
04) - Σπόιλερ:
Ποιο είναι αυτό;
05) - Σπόιλερ:
Ποιο είναι αυτό;
06) - Σπόιλερ:
Ποιο είναι αυτό;
07) - Σπόιλερ:
Ποιο είναι αυτό;
08) - Σπόιλερ:
Ποιο είναι αυτό;
09) - Σπόιλερ:
Ποιο είναι αυτό;
10) - Σπόιλερ:
Ποιο είναι αυτό;
11) - Σπόιλερ:
Ποιο είναι αυτό;
|
| | | Nikos7Gauros General Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1997 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2015 Ηλικία : 25 Τόπος : Αττική, Μενίδι
| Θέμα: Απ: Ποια είναι αυτά τα anime; Σαβ 22 Αυγ 2015, 23:29 | |
| 8. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως είναι το K-On! 10. Εδώ υπάρχουν δυο διαφορετικά anime.. το πρώτο είναι το Toaru No Kagaku No Railgun και το δεύτερο Fate/Zero 11. Αλήθεια δεν το ξέρεις αυτό;; Fairy Tail.. |
| | | HugeG Sensei
| Θέμα: Απ: Ποια είναι αυτά τα anime; Κυρ 23 Αυγ 2015, 00:26 | |
| - Nikos7Gauros έγραψε:
- 8. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως είναι το K-On!
10. Εδώ υπάρχουν δυο διαφορετικά anime.. το πρώτο είναι το Toaru No Kagaku No Railgun και το δεύτερο Fate/Zero 11. Αλήθεια δεν το ξέρεις αυτό;; Fairy Tail.. Ευχαριστώ, ότι άλλο θυμηθείς, παρακαλώ γράψε το. Είμαι καινούργιος στα anime. Άρχισα να βλέπω από τον Μάιο-Ιούνιο, δηλ. μόλις πριν 2 μήνες. Μην εκπλήσεσαι που δεν γνωρίζω κάποια διάσημα. Γενικά, για τα anime δεν ήμουν και τόσο ενθουσιώδης, μάλλον λόγω της εικόνα που είχα σχηματίσει λόγω του Star (pichi pichi pitch κ.α). Δεν γνώριζα αυτόν τον υπέροχο κόσμο, ούτε γνώριζα ότι κάποιοι κάθονται και τα μεταφράζουν, ούτε τις ομάδες, ούτε τίποτα. Έπειτα όμως, άκουγα για αυτά και λέω «Δεν αρχίζω ένα» και ξεκίνησα με το Elfen Lied. Μου άρεσε, είδα και άλλο, και άλλο και συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν anime με την σέσουλα, με ποικίλη θεματολογία, για όλες τις ηλικίες, οτιδήποτε. Πάντως, πιστεύω ότι σε τόσο μικρό διάστημα, έχω παρακολουθήσει αρκετά http://myanimelist.net/animelist/HugeGΚάποια ήταν πολύ ωραία, άλλα πάλι όχι. Αυτά με τα πολλά επεισόδια, θέλω να τα δω το χειμώνα (δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς). Στη λίστα μου, με πολλά επεισόδια, βρίσκονται τα Hunter x Hunter, Gintama, Fairy Tail μιας και το είπες, όσο για τα One Piece και Naruto, δεν ξέρω, διότι ξεφεύγουν σε επεισόδια. |
| | | HugeG Sensei
| Θέμα: Απ: Ποια είναι αυτά τα anime; Δευ 24 Αυγ 2015, 07:16 | |
| - Nikos7Gauros έγραψε:
10. Εδώ υπάρχουν δυο διαφορετικά anime.. το πρώτο είναι το Toaru No Kagaku No Railgun και το δεύτερο Fate/Zero 11. Αλήθεια δεν το ξέρεις αυτό;; Fairy Tail.. Μέχρι τώρα, έχουμε και λέμε: 01-06: Mahou Shoujo Madoka Magica 07: Aoharu x Kikanjuu 08: K-On! 09: Toaru Kagaku no Railgun και Toaru Majutsu no Index 10: είναι δύο: Toaru No Kagaku No Railgun και Fate/Zero 11: Fairy Tail Μόνο το 09 λείπει. Ευχαριστώ Nikos7Gauros για την βοήθεια, ότι άλλο θυμηθείς, παρακαλώ, άμα θέλεις, ας το αναφέρεις. ----------ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ---------- Το 09 είναι από Toaru Kagaku no Railgun και Toaru Majutsu no Index. |
| | | Nikos7Gauros General Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 1997 Ημερομηνία εγγραφής : 13/06/2015 Ηλικία : 25 Τόπος : Αττική, Μενίδι
| Θέμα: Απ: Ποια είναι αυτά τα anime; Κυρ 13 Σεπ 2015, 18:02 | |
| - HugeG έγραψε:
- Nikos7Gauros έγραψε:
10. Εδώ υπάρχουν δυο διαφορετικά anime.. το πρώτο είναι το Toaru No Kagaku No Railgun και το δεύτερο Fate/Zero 11. Αλήθεια δεν το ξέρεις αυτό;; Fairy Tail.. Ευχαριστώ, ότι άλλο θυμηθείς, παρακαλώ γράψε το. Είμαι καινούργιος στα anime. Άρχισα να βλέπω από τον Μάιο-Ιούνιο, δηλ. μόλις πριν 2 μήνες. Μην εκπλήσεσαι που δεν γνωρίζω κάποια διάσημα. Γενικά, για τα anime δεν ήμουν και τόσο ενθουσιώδης, μάλλον λόγω της εικόνα που είχα σχηματίσει λόγω του Star (pichi pichi pitch κ.α). Δεν γνώριζα αυτόν τον υπέροχο κόσμο, ούτε γνώριζα ότι κάποιοι κάθονται και τα μεταφράζουν, ούτε τις ομάδες, ούτε τίποτα. Έπειτα όμως, άκουγα για αυτά και λέω «Δεν αρχίζω ένα» και ξεκίνησα με το Elfen Lied. Μου άρεσε, είδα και άλλο, και άλλο και συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν anime με την σέσουλα, με ποικίλη θεματολογία, για όλες τις ηλικίες, οτιδήποτε.
Πάντως, πιστεύω ότι σε τόσο μικρό διάστημα, έχω παρακολουθήσει αρκετά http://myanimelist.net/animelist/HugeG Κάποια ήταν πολύ ωραία, άλλα πάλι όχι.
Αυτά με τα πολλά επεισόδια, θέλω να τα δω το χειμώνα (δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς). Στη λίστα μου, με πολλά επεισόδια, βρίσκονται τα Hunter x Hunter, Gintama, Fairy Tail μιας και το είπες, όσο για τα One Piece και Naruto, δεν ξέρω, διότι ξεφεύγουν σε επεισόδια.
Εντάξει μια χαρά είναι η λίστα σου Εγώ να σου πω την αλήθεια την έχω παρατήσει γιατί σχεδόν κάθε μέρα αρχίζω νέο anime.. |
| | | Yahazugiri7 Otoko
Αριθμός μηνυμάτων : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 10/09/2015 Ηλικία : 29 Τόπος : Πέραμα
| Θέμα: Απ: Ποια είναι αυτά τα anime; Πεμ 17 Σεπ 2015, 11:53 | |
| φτου με προλαβαν...νομιζα δεν θα ηξεραν το Mahou Shoujo Madoka Magica :3 |
| | | HugeG Sensei
| Θέμα: Απ: Ποια είναι αυτά τα anime; Πεμ 17 Σεπ 2015, 22:16 | |
| - Yahazugiri7 έγραψε:
- φτου με προλαβαν...νομιζα δεν θα ηξεραν το Mahou Shoujo Madoka Magica :3
Ααααα! Ατύχησες. Την επόμενη φορά. |
| | | |
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |
|